Loading...

Plastilīna glezna

Šodien tāds rudenīgi nejaukais laiks mūsu pusē un paliekam istabā. Enerģija plūst pāri malām, tā nu sakārtojam kopīgiem spēkiem mantas pa kastēm un apsēžamies pie galda kaut ko darināt. Šodien plastilīna diena. Un mūsu izvēle - nejaušas kompozīcijas plastilīna glezniņa. Nodarbojamies līdz pat pusdienām, lai gan apmēram pēc pusstundas pārejam uz dzīvnieciņu veidošanu.

Un rodas vēl viena ideja - par bloga ierakstu kartītēm ar nodarbošanos listēm, norādot veidu, nepieciešamās lietas un citu derīgu informāciju. Gan jau kāds to jau dara, bet.. varbūt kādam tas tik un tā noder.

Piezīmes

Kas nepieciešams?

> plastilīns
> avīze vai liela papīra lapa, vai cits pārsegums galda virsmai
> zīmēšanas papīrs

Kas var papildus noderēt?
 
> plastilīna nazīši (vai citi sadalīšanas nolūkam derīgi priekšmeti - piemēram, laikus malā nolikti saldējuma kociņi)
> jebkurš cits materiāls reljefas glezniņas darināšanai, piemēram, kreppapīrs, kartons, pogas (dabīgu un ražotu izejmateriālu kombinācijas arī var apsvērt, bet man instinktīvi šķiet, ka labāk tos nekombinēt, piemēram, plastilīnu un ozolzīles.. t.i., es esmu iedomājusies, ka šādi bērns drusku iemācās kaut ko par līdzīgo un atšķirīgo, otrs - un arī tas nav zinātniski pamatots ieskats - bērna gaumi labāk audzināt ar klasiska tipa savienojumiem)

Intereses noturēšanas laiks: apmēram 30 - 40 minūtes vai pat vairāk

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru