Loading...

Grāmata par to, cik brīnumaina var būt ikdiena un ikdienišķais..

Klajā nākusi ļoti sirsnīga, krāsaina un apburoša grāmata pavisam mazām jaunkundzēm.

Grāmatas nosaukums: Brīnumainā Nensija
Autore: Džeina O'Konora
Ilustrācijas: Robina Preisa Glasere
Izdevējs: White Book
Gads: 2013
Lappušu skaits: nav numurētas un jūs par to aizmirsīsiet 
Aptuvenā cena: nedaudz virs 5.50 Ls

Grāmatiņā ir īss stāsts par vienu dienu kādas ģimenes dzīvē, kurā meitenīte vārdā Nensija gan iepazīstina ar savu ģimeni, gan ar to, cik vienkāršas ir tās lietas, kas pieaugušajiem dažreiz šķiet ārkārtīgi sarežģītas. Pirmkārt - brīnumainību dzīvei iespējams piešķirt ātri, jautri un par brīvu. Otrkārt - un kas padara grāmatu tik SIRSNĪGU - dažos vārdos ir iespējams izstāstīt to, kas dzīvē ir vissvarīgākais.

KRĀSAINĪBU rada bagātīgās grāmatiņas ilustrācijas. Tās ir ļoti pārdomātas un detalizētas, kas piešķir tām iespēju pilnībā ievest lasītāju Nensijas pasaulē. Un pateicoties tām var teikt, ka White Book tikko iesāktā sērija ir ne tikai lasāmgrāmata, bet arī skatāmgrāmata. Tāda, pie kādām bijām pieraduši savā bērnībā. Ar lielām, stāstošām un dabiskām ilustrācijām.

Trešais vārds, ar ko visnotaļ var raksturot Brīnumaino Nensiju ir APBUROŠA. Viņa ir kaut kur starp Mašu no multiplikāciju sērijas par mazo meitenīti un lāci un Pepiju Garzeķi.Viņa ir piemīlīga, viņa ir oriģināla un viņa ir neparasta. Un viņa pavisam nemanot neparastu padara arī visu ap sevi. Ja vien esat pietiekami pozitīvi, lai uz mazu brīdi ļautu Nensijai, saldējuma desertam vai filmu vakaram sestdienā padarīt savu dzīvi par to, kas tā ikdienā varbūt arī nav, sapratīsiet, par ko ir runa. Un arī to - kāpēc tas ir tik svarīgi..

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru