Loading...

Kur meklēt idejas bērnistabai?

Vasara ir laiks, kad steidzami remontdarbi, ja vien tādus esat plānojuši, jo, tīri no praktiskās puses, materiāliem, kam jānožūst, nepieciešams mazāk laika, bet telpas ir vieglāk izvēdināt. Bet - ja plānā ir ierakstīts tikai viens punkts - mūsu bērnistabā (vai jebkurā citā telpā) nepieciešamas pārmaiņas, tad labi, ja ir, kur smelties idejas iedvesmai. Reizēm iespēja palūkoties, kā savu interjeru veidojuši citi, lieti noder pašu mājas pārveidei. Lūk, dažas interesantas mājas lapas...

Houzz.com vienkārša dizaina, viegli pārskatāma interjera ideju mājas lapa, kas dod iespēju reģistrēties un izveidot savu ideju mapi, pievienojot ikvienu redzēto projektu, kas iepaticies un šķitis noderīgs. Meklēšana iespējama pēc stila, telpas tipa vai pat pēc lokācijas vietas. Piemēram, ja jūs valdzina Amsterdamas noskaņas, varat ielūkoties interjeros Amsterdamas dzīvokļos un mājās. 

Coochicoos - ļoti radošas, detaļās izstrādātas un modernas interjera idejas tieši bērnistabām.

Remodelista -  interesantas un radošas idejas, vienkāršs, bet elegants dizains - tas raksturo gan lapu, gan tās saturu. Daļēji tā veidota kā interneta veikals, taču - tas nav jāņem vērā, kā obligāti izmantojama opcija - citiem vārdiem, tas netraucē, ja koncentrējas uz to, kas ticis meklēts.

Pinterest.com - interneta portāls, kur lietotāji paši pievieno dažādas fotogrāfijas par visdažādākajām tēmām, ne tikai interjera, bet arī modes, recepšu, praktisku risinājumu un vēl daudz citu ideju. Arī te ir iespējams veidot savu 'ideju mapi', izvēloties fotoattēlus, kas jums šķiet noderīgi. Ieguvums ir arī tāds, ka vajadzīgajā brīdī jums nebūs jāmēģina atcerēties, kur esat konkrēto lietu vai risinājumu ievērojis vai nesekmīgi jāpārlapo visas grāmatzīmes (bookmarks). Jūs vienkārši atvērsiet savu Pinterest kontu un ielūkosieties kādā no sadaļām, ko izveidot un nosaukt varat paši pēc savas patikas un vēlmēm. Maza piezīme - pirms augšupielādēt failus portālā, rūpīgi izlasiet lietošanas noteikumus.

Contemporist - sava veida interneta žurnāls par arhitektūru, interjera idejām, apgaismojuma risinājumiem un pašiem ideju autoriem.

The Style Files - drosmīgi un interesanti risinājumi, kuros apvienotas gan visdažādākās idejas un noskaņas, gan radoša pieeja.

Desire to Inspire - noteikti patiks tiem, kuriem interjera dizains ir kaislība, bet vērts ielūkoties arī tāpat, lai gūtu iedvesmu.

HGTV - mājas lapa, kas piedāvā dažādas interjera idejas, kā arī ieskatu konkursos ar nosaukumu "Sapņu māja". Te atrodami gan iekštelpu, gan āra iekārtojumu paraugi, kā foto un video materiāls. Interesanti, ka mājas lapā ir virtuālās tūres opcija, kas piedāvā arī norādes uz dizaina elementu autoriem.

The Nest - visnotaļ populārais kāzu portāls The Knot laika gaitā attīstījies, sekojot līdzi lietotāju dzīves pārmaiņām un turpinoties kā The Nest, The Bump un The Blush. Ligzdotāju sadaļā atradīsiet idejas un praktiskus padomus arī interjeram.

Apartment Therapy - mājas lapa, kas piedāvā idejas dažādās kategorijās: stils, paveikt pašam, padomi mājsaimniecībai, ģimene, tehnoloģijas, renovācija un citās. Pozitīvais, ka lapas veidotāji piedāvā arī atsevišķu elementu izlases, kas var būt noderīgi, ja savu interjeru veidojat līdzīgu, nevis identisku.

Šeffīldas interjera dizains - nesamulstiet, šī ir izglītības iestādes lapa, taču te var atrast noderīgas un izglītojošas lietas, piemēram, par dažādiem interjera dizaina stiliem un to, kas tiem piederas un kas ne. Jaunākajos tematiskajos rakstos varēsiet sekot līdzi gan dažādām aktualitātēm, gan apskatiem, piemēram, par koku, kā dizaina materiālu. Te atrodamas ne tikai idejas interjeram, bet arī juvelierizstrādājumu dizainam un svētku norises vietu iekārtošanai.

Design Sponge - interesants blogs par dizainu un dekora elementiem, kur viena no idejām ir ielūkoties filmās redzamajos interjeros un piedāvāt variantus to realizēšanai savā mājoklī. Lasāmrakstus varat atlasīt turpinot teikumu, kas sākas ar vārdiem 'es vēlos'. Iespējamās opcijas ir - mainīt interjeru, plānot maltīti, sajaukt dzērienu un organizēt ballīti.

MocoLoco - lapa tiem, kurus iedvesmo modernisms.

Inhabitat - vienkārši interesanta un iedvesmojoša vietne, kur viss par un ap radošiem risinājumiem.

Haute Nature - mājas lapa, kas dizainu uzlūko no vides saudzēšanas viedokļa. Eko gids ar stila izjūtu, kā viņi paši sevi piesaka.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru