Loading...

Adventes projekts gandrīz no nekā

Svētki ir tas, kā mēs tos veidojam, un tādējādi nav atkarīgi no perfekti īstenotiem plāniem. Bet no mums, kādi mēs šajos svētkos ienākam, esam un izejam caur, kādā ne tieši domātā nozīmē.

Mūsu Adventes projekts radās nejauši. Jo mēs [tas ir es :D] aizmirsāmies attiecībā uz laikus sagādātu vainadziņu tām četrām vai vairāk svecēm, atkarībā no vēlmes dedzināt.. :) Un no liela, zila, stikla svečtura un baltām svecēm.. 

Svečturis ne pa visam nav lēzens, tāpēc, kad pienāca otrā Adventes svētdiena bija vajadzīgs nedaudz izdomas, lai iestiprinātu līdzās pirmajai arī otro sveci. Tām degot līdzās, siltums darīja savu - sveces pārvērtās baltā reljefā pamatnē, kur nu jau bija daudz vairāk vietas divām, trim un būs arī četrām gaismiņas nesējām. Lai process sagādātu vairāk prieka, uzmeklējām no citos mirkļos dedzinātām svecēm palikušo parafīnu un kausējām to pa virsu. Un tā kļuva par atrakciju.

Un tagad tas jau ir Adventes projekts, jo diezgan dziļais svečturis pārtapis par laivu izdegošo sveču mozaīkai. Un mums ir noruna ar mazajiem, ka Ziemassvētkos no tā sakausēsim sveci - droši vien divas, no jauna..

Viss ģeniālais ir vienkāršs :)

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru