Loading...

Zobu pasta ar dūņām - šķiet neticami?

Lūk, tieši šāda ir mana pirmā reakcija, kad saņemu iknedēļas jaunumus no Eliēr, kas piedāvā dažāda veida ķermeņa kopšanas produktus, kā pamatā ir dūņas, kas satur Peloid Complex, kas saprotamākā valodā ir apzīmējums konkrētajai vairāk kā 800 organisko vielu kombinācijai, ko tās satur. Varam mazliet papriecāties arī par to, ka tā ir tieši Latvijas dabas bagātība.

Bet - vairāk par zobu pastām. Līdz ar tā dēvēto eko modi arvien vairāk pievēršam uzmanību to produktu sastāvam un dabiskumam, ko ikdienā iegādājamies. Īpaši, ja ģimenē aug mazi bērni. Reizēm pat bez lielas izvērtēšanas ir skaidrs, ka jānomaina līdz tam lietotais trauku mazgājamais līdzeklis, jāatbrīvo plaukti no daža acumirklīgus brīnumus paveicoša spodrinātāja un tam līdzīgi - vismaz tiem, kuri nav pievērsušies dabiskuma cenzam jau iepriekš. Un, lūk - pavisam loģiski, ka viena no lietām pirkumu sarakstā ir arī zobu pasta. Un - runa te ir ne tikai par dabiskumu, bet arī par to, ka lielā daļā tirgū pieejamo zobu pastu ir diezgan daudz dažādu abrazīvo vielu, kas īstenībā nav saudzīgas ne pret zobu emalju, ne pret smaganām.

Eliēr Biodent un Ekodent var lietot bērni, taču, kā tas ir vairākumā gadījumu, zobu pastas lietojamas pieaugušo klātbūtnē, daudzumā, kas tiek raksturots ar zirņa lielumu. To būtiskākās priekšrocības (vēl bez dabiskuma), pēc raksturojuma, ir maigā iedarbība + smaganu kopšana. Papildus tam, sastāvā ir 0,15 % fluora (Biodent, Ekodent fluora nav vispār), kas vārētu būt aktuāli tiem vecākiem, kuri izvēlas fluoru saturošus vitamīnus un seko līdzi tam, lai fluora daudzums nepārsniegtu vēlamās normas. Kas attiecas uz sastāvu - svarīgais ir tas, ka zinātniski apstiprināta Peloid Complex organisko vielu atbilstība cilvēka ķermeņa šūnām, kas nodrošina to atjaunojošo iedarbību uz smaganām.

Papildus tam Biodent sastāvā ir arī smiltsērkšķis, bet Ekodent - kumelītes un piparmētras ekstrakts. Pat uzreiz nezinu, kuru lai pirmo izmēģina :) . Kāpēc es to gribu pamēģināt? > nē, ne reklāma, lai gan produktu dizains ir pievilcīgs;  laikam 50/50 - sastāvdaļu izvēle un veiksmīga pieredze ar citām dabiskajām zobu pastām (lietojot tās ilgāku periodu ir skaidri redzama atšķirība starp tā saucamajām standarta jeb komerciālajām un dabiskajām zobu pastām - zobi tiešām atgūst baltumu, elpas svaigums saglabājas ilgāk un uzlabojas kopējā mutes dobuma veselība).

Ja par cenu - tad tā nav augstāka, kā citām, pēc uzstādījumiem un aprakstiem līdzīgām (tādā ziņā, ka dabiskām vai vismaz dabiskākām) zobu pastām - klientiem 3,60 Ls.

Kas varētu būt interesanti un noderīgi > Eliēr piedāvā bezmaksas produktu prezentācijas > Rīgā, Blaumaņa ielā 38/40, otrdienās pulksten 18:00 latviešu valodā, trešdienās tajā pat laikā - krievu valodā. Pieteikšanās, zvanot 29377217, Lindai.

Vairāk par produktiem > Eliēr mājas lapā.

5 komentāri:

  1. Anonīms teica...:

    Tā kā ilgus gadus lietoju zobu pastu "ar krokodilu" ( BDK Laboratory), tad nu zinātkāres vadīta izmēģīnāju arī jauno ELIER zobu pastu: BIOdent. Teikšu godīgi: ESMU SAJŪSMĀ!!! tieši sakrita, ka man jau nedēļu bija sāpes gudrības zoba apvidū, sabēdājos, ka būs jāiet pie zobārsta skatīties kas par vainu. Jau no vienas (!) ELIER zobu pastas lietošanas vien, sāpes pārgāja, perfekta gludo zobu sajūta saglabājas nepierasti ilgi!! Tagad jāpamēģina vēl ELIER ECOdent :)

  1. Anonīms teica...:

    Izmēģināju zobu pastu BIOdent. Teikšu godīgi, pirmā dienā padomāju kā nekā īpaša nav, zobu pasta kā zobu pasta. Bet trešajā dienā sajūtu tās priekšrocības, tā tiešam labi attīra zobus, ilgāku laiku var just zobu tīrību un elpas svaigumu.

  1. Es gan vēl neesmu izmēģinājusi, jo laikam pārāk esmu pieķērusies vecajai zobu pastai. Bet laikam būs jāsaņemas pamēģināt. :)Pēc komentāriem šķiet, ka tūlīt pat jāiet pakaļ!

  1. Anonīms teica...:

    Es Esmu aizmirsusi par Košļājamajām Gumijām. :)
    Lietojot BDK zobu pastu!

  1. Anonīms teica...:

    Es izmēģināju abas jaunās zobu pastas. Labāk patika BIOdent, kaut kā ECOdenta nelikās pietiekami stipras iedarbības (pārāk maiga šķita). Jāatzīst gan, ka no rīta (ECOdent izmēģināju tieši uz nakti) svaiguma sajūta bija joprojām, tāpat kā pēc "krokodila" zobu pastas.
    Bet, tā pavisam godīgi - favorīts tomēr ir un paliek "Krokodils" :)). Klīda baumas, ka to vairs neražos, bet noskaidroju, ka nekur nepazudīs mana mīļākā zobu pasta, vnk tagad klāstā būs 3 zobu pastas.

Ierakstīt komentāru