Loading...

Kurzeme

Maršruta plāns vienai nedēļai (+ iespējams noderīgi linki) >

1. diena > Aizvīķu parks (pastaigu vieta ar kokgrebumiem) - Zviedru vārti - Kalvenes zoo > Skrundas muiža (nakšņošanas iespēja)

2. diena > Piena muzejs [personīgi man nebija ne jausmas, ka tāds ir] - Kazdangas pils (esi jau piemērījis Lielmātes kleitu?) - Apriķu baznīca (mazliet neparasta un tiek uzskatīta par vienu no krāšņākajām luterāņu baznīcām Latvijā) - Ēdoles pils - Kuldīga: 13. jūlijā puķu draugu saiets bet no 17. līdz 21. pilsētas svētki (agrāk bija iespējams nakšņot arī Ēdoles pilī, bet vai tagad - to vēlams noskaidrot iepriekš piezvanot)


3. diena > Kuldīga + Riežupes smilšu alas - Abavas rumba - Sabile, no 25. - 28. jūlijam noris Sabiles vīna svētki (naktsmītnes >>)

4. diena > Jaunmoku pils - Rideļu dzirnavas - Engures ezera dabas parks (zinājāt, ka Engurē ir iespējams nomāt jahtu un uzspēlēt peintbolu? > pirtis un naktsmītnes)

5. diena > Dienliliju dārzs (var iegādāties stādus un nogaršot mājas vīnus) - Talsi (Talsu mājas lapas sadaļā pilsētas viesiem atradīsiet gan maršrutu idejas, gan informāciju par gidiem un naktsmītnēm)

6. diena > Laumu dabas parks - Valdemārpils (tūrisma informācijas centrs nedarbojas trešdienās un svētdienās)

7.diena > Dundaga - Slīteres dabas parks - MĀJAS

P.S. Šogad modē ir foto konkursi - pilsētas un parki aicina tūristus dalīties ar iemūžinātajiem mirkļiem :)

2 komentāri:

  1. Līga teica...:

    Ja būsiet Talsos noteikti iesaku apmeklēt Lauksaimniecības muzeju, kur ir ne tikai zemes apstrādāšanai veltītas izstādes, bet arī saimniecībā noderīga tehnika, sakrāta pēdējā pusotra gadsimta garumā

  1. IdaNere teica...:

    Paldies, Līga :) Ieteikums ir ļoti labs. Tikai atgādinām, ka, lai piedalītos konkursā, komentārā jāiesaka naktsmītnes :) Vai zināt kādu lielisku vietu, kur palikt esot Talsu apkaimē?

Ierakstīt komentāru