Loading...

Hugless Duglas



Apskauties, kā izrādās, var iemācīties, jo ir vismaz ap desmit apskāvienu veidiem, un, ja jums ir radoša iztēle, vēl vairāk.. Īpaši, ja visa tā apskaušanās lieta sākas ar dažādiem mēģinājumiem un apburoši ilustrētu pamācību..


Nosaukums: Kur ņemt vienu apkampienu?


Autors: Deivids Mellings

Izdevniecība: Zvaigzne ABC

Gads: 2012

Apjoms: 32 lpp.

Aptuvenā cena: 5.40 Ls / 7.68 Eur


Duglass ir lāču bērns. Viņa istaba ir mazliet juceklīga. Viņš, laukā ejot, uzsien šalli. Un vēl visādi citādi ir diezgan līdzīgs daudziem citiem bērniem. Un – viņam ļoti, ļoti, ĻOTI vajadzīgs apskāviens, kuru viņš drosmīgi dodas meklēt.


Šī grāmata ir ne tikai lieliska izvēle lasāmlaikam, tostarp pirms gulētiešanas, tā varētu būt arī ļoti laba dāvana. Lielās, dabiskās un krāsās (tieši tik, cik vajag) piesātinātās ilustrācijas, spēle ar teksta izvietojumu un burtu lielumu un notikuma dinamiskums, kad saskaitīts vai sareizināts, vai abējādi, veido ļoti pozitīvas emocijas un asprātīgā veidā atgādina par to, cik SVARĪGS var būt viens apskāviens.

P.S. Šī ir viena no tām grāmatām, kuras lasīšana ievelkas garumā uz ‘lūdzu, vēlreiz!’ Un .. tai ir arī ļoti pievilcīga aplikācija >>


0 komentāri:

Ierakstīt komentāru