Reizēm mazajiem ēdājiem apetīte ir gana laba, lai katls būtu jāliek uz uguns pēc atkārtota pieprasījuma vai jāpapildina ēdienkarte nebūt ne plānoti, bet reizēm - pagatavotais paliek rezervē. Bet - to pašu kombināciju pasniegt tūlīt atkal nākamajā dienā negribas, ja vien ir varianti. Lūk dažas mūsmāju virtuves idejas iepriekšējā dienā gatavotai vistas gaļai (pārsvarā ir runa par uz pannas vai cepeškrāsnī ceptu putnu) >
(1) omlete ar vistas gabaliņiem - vistu atliek vien sasmalcināt un pievienot olai, var papildināt arī ar tomātu, sieru, baziliku - pēc gaumes un vēlēšanās
(2) vistas sviestmaizes - bezgala vienkārši un garšīgi, arī launaga maizei, ja gatavojat ko līdzņemšanai; arī šajā gadījumā plašs izvēļu loks dažādām kombinācijām un dubultajām sviestmaizēm; alternatīva - karstmaizes
0 komentāri:
Ierakstīt komentāru